Monday, 10 March 2014

Tempahan Gubahan Bunga

Selamat datang ke Blog Cik Ta's Florist

WELCOME


Pendahuluan

Cik Ta's Florist telah memulakan langkahnya untuk jualan tempahan bunga pada pertengahan tahun 2013 secara kecil-kecilan yang memulakan operasinya dari rumah. Untuk pengetahuan pembaca, saya bermula membuat gubahan ini adalah sekadar hobi sahaja, lama-kelamaan timbul rasa minat untuk membuat gubahan bunga untuk rakan sekerja, jiran-jiran dan masyarakat setempat. Akhirnya timbul minat untuk saya mengambil tempahan bunga secara komersial. Tidak salah sekiranya masa lapang diisi dengan mengambil tempahan menggubah pelbagai jenis bunga.

Kelebihan Cik Ta's Florist

@ Pelbagai gaya atau pelbagai dekorasi boleh ditempah,mengikut trend masa kini ataupun gaya klasik yang tak lekang dek panas, tak lapuk dek hujan.

@ Pelbagai gaya ditawarkan seperti gubahan untuk meja makan, gubahan untuk meja kopi, gubahan untuk sudut dan sebagainya.

@ Bunga-bunga yang ditawarkan untuk digubah adalah berpatutan mengikut rekabentuk gubahan tersebut.

@ Pelanggan juga boleh membawa bunganya sendiri untuk digubah.

@ Selain daripada menawarkan perkhidmatan menggubah bunga, Cik Ta's Florist juga menawarkan perkhidmatan menggubah bakul atau raga dengan pelbagai rekaan. Bakul akan disediakan oleh pelanggan.

@ Perkhidmatan penghantaran adalah percuma sekiranya lokasinya tidak melebihi 20 km dari lokasi rumah saya iaitu di pt 4193, Desa Kepas Indah, 22200 Besut Tterengganu.

Tempahan

@ Cik Ta's Florist menerima tempahan setiap hari. Jangka masa siap tempahan mengikut rekabentuk atau design yang dimahukan oleh pelanggan.

@ Online 24 jam.

@ Tel / Sms     -013 9452832
                           -013 6150568
                           -009 6961228

@ Email            -tizor1971@gmail.com

@ Facebook    -Rozita Razak

@ Blog             -Cik Ta's Florist


Pembayaran adalah secara tunai sahaja. Harga boleh dirunding dan berpatutan

Terimakasih kerana sudi membaca Blog ini, saya berharap tuan dan puan sudi membuat tempahan. Di sini saya menyediakan pelbagai contoh gubahan bunga untuk dipilih sebagai panduan tuan dan puan. Selamat memilih.

2 comments: